Зареєстрована безпрецедентна хвиля DDoS-атак на низку ресурсів у зв'язку з виборами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зареєстрована безпрецедентна хвиля DDoS-атак на низку ресурсів у зв'язку з виборами

1930
Найбільший хостинг-провайдер MiroHost заявляє про безпрецедентну хвилю ddos-атак, якій піддалися низка онлайн-ресурсів у зв’язку з виборами до українського парламенту.
Згідно з повідомленням провайдера, 25 жовтня було скоєно 16 одночасних атак різних типів на різні ресурси, у зв’язку з чим MiroHost довелося переконфігурувати свою мережу.
“Ми з цим стикаємося не вперше, але на відміну від попередніх передвиборчих кампаній, коли атакували переважно сайти засобів масової інформації, в цьому році атакували сайти партій і персональні сайти кандидатів. Тим не менш, ми нікого не вимикали, ресурси не припиняли свою роботу, просто деякі з них періодично відчували труднощі і відкривалися із затримкою”, – наводяться в повідомленні слова президента компанії Олександра Ольшанського.
Найбільше, за даними хостинг-провайдера, постраждали сайти byut.kharkov.ua, klichko.org і mir.im.
Крім того, в повідомленні наголошується, що напередодні виборів в компанію двічі надходив дзвінок від невідомого з вимогою відключити сайт одного з кандидатів. При цьому той, хто телефонував, також погрожував атакою не лише на цей сайт, але і на інші ресурси MiroHost.
Вибори в парламент проходили в Україні 28 жовтня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас