У США скасовані понад 7 тис. авіарейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США скасовані понад 7 тис. авіарейсів

301
Американські авіакомпанії скасували понад 7100 рейсів, запланованих на 28 і 29 жовтня, у зв’язку з наближенням до східного узбережжя США урагану “Сенді”. Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані сайту flightaware.com на 6:00 ранку за московським часом. Тим часом, за інформацією The Wall Street Journal, кількість скасованих рейсів досягає восьми тисяч.
Зокрема, Delta Airlines в неділю скасувала 180 рейсів, а в понеділок їх кількість може зрости до декількох сотень. American Airlines планує затримати загалом близько 1500 рейсів з вечора 28 жовтня до 31 жовтня, US Airways – близько двох тисяч. US Airways планує відновити польоти 30 жовтня, однак у компанії відзначили, що повінь або велика тривалість шторму, а також переміщення літаків з місць безпечної стоянки, куди їх поставлять на час шторму, може призвести до додаткових затримок.
Авіакомпанії відмовилися виплатити компенсації пасажирам, чиї рейси були скасовані. За даними агентства, в зв’язку з транспортними труднощами, а також евакуацією мешканців міста, виявилися переповнені місцеві готелі.
Схожа ситуація спостерігалася в серпні 2011 року, коли було скасовано близько 10 тисяч авіарейсів через ураган “Ірен”.
Очікується, що “Сенді” досягне східного узбережжя США ввечері 29 жовтня, пройде над Нью-Йорком і Нью-Джерсі і рушить углиб континенту над територіями штату Пенсільванія.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас