Уряд зробив все можливе, щоб парламентські вибори відбулися максимально прозоро - Азаров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд зробив все можливе, щоб парламентські вибори відбулися максимально прозоро - Азаров

166
У проведенні чесних виборів і безумовно легітимному їх результаті, в першу чергу, зацікавлена влада. Таку заяву сьогодні зробив прем’єр-міністр України Микола Азаров під час відкриття засідання Уряду.
“Країну потрібно модернізувати, зробити сучасною, а це можливо тільки за умови, коли влада міцно спирається на довіру виборців. Як вони вирішать – так і буде. Але я впевнений, що альтернативи розпочатому Президентом України курсу на зміцнення держави та зростання добробуту громадян немає.
І найголовніше – соціальні ініціативи Президента України, а саме: зростання пенсій і заробітної плати, виплата вкладів “Ощадбанку”, реалізація програми “Доступне житло”, – будуть відбуватися послідовно, чітко і зручно для людей”, – зазначив Азаров.
Крім того, прем’єр зазначив що змішана система, за якою відбуватимуться парламентські вибори в Україні, підвищує відповідальність конкретного депутата.
Також Азаров наголосив, що всі гілки влади отримали категоричне доручення: відповідно до своєї компетенції надавати всю необхідну підтримку і допомогу міжнародним спостерігачам. За його словами, на ці вибори їх прибуло близько 5 тисяч.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас