"Укрзалізниця" продає квитки з урахуванням переходу на зимовий час — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" продає квитки з урахуванням переходу на зимовий час

531
Час відправлення/прибуття поїздів на залізничних квитках вказується з урахуванням переходу на зимовий час, нагадує Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця»).
Крім того, «Укрзалізниця» зазначає, що у зв’язку з переходом України 28 жовтня 2012 року о 4:00 за київським часом на зимовий час, коли стрілки годинника будуть переведені на 1 годину назад, зміни в графік руху пасажирських поїздів були завчасно внесені та погоджені з адміністраціями сусідніх країн.
Раніше у зв’язку з тим, що Державною Думою РФ розглядався законопроект про перехід Росії на зимовий час, ВАТ «РЖД» та «Укрзалізниця» були змушені тимчасово закрити попередній продаж проїзних документів на поїзди далекого прямування. На даний момент попередній продаж квитків відкрито на всі поїзди.
«Розклад руху поїздів міжнародного сполучення було завчасно відкоректовано з закордонними залізничними адміністраціями Росії, Білорусі, Молдови», – зазначили фахівці Головного пасажирського управління «Укрзалізниці».
Нагадаємо, перехід на зимовий і літній час відбувається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року №509 «Про порядок обчислення часу на території України».
20 вересня 2011 р. Верховна Рада ухвалила рішення про скасування переходу на зимовий час. Однак це рішення було скасовано.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас