Навесні Toyota почне продажі мікроавтобусів ProAce замість HiAce (ФОТО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Навесні Toyota почне продажі мікроавтобусів ProAce замість HiAce (ФОТО)

1434
Навесні наступного року компанія Toyota почне продажі в Західній Європі фургонів і мікроавтобусів нового сімейства ProAce.
Незважаючи на припинення поставок в Європу машин сімейства Toyota HiAce, японська компанія зовсім не збирається йти з цього сегменту ринку. Для цього Toyota уклала партнерську угоду з концерном PSA Peugeot-Citroen, а результатом співпраці стане поява навесні наступного року нового сімейства Toyota ProAce. Під цим ім’ям покупцям буде запропонований четвертий представник інтернаціональної сім’ї, раніше відомий під іменами Citroen Jumper / Fiat Scudo / Peugeot Expert.
Фургони ProAce будуть доступні покупцям в двох варіантах довжини і висоти, що дозволяє забезпечити від 5 до 7 кубометрів корисного простору в залежності від конфігурації, а вантажопідйомність може досягати 1200 кг. Клієнти зможуть вибирати між панельним фургоном, мікроавтобусом або вантажно-пасажирським варіантом комбі. У список базового устаткування входять ABS c EBD, система стабілізації і денні ходові вогні. ProAce буде комплектуватися дизельними моторами Peugeot стандарту Євро 5. Перший – 89-сильний 1,6-літровий 90-сильний розвиває максимальний обертовий момент 180 Нм і працює в парі з 5-ступінчастою «механікою». Крім того, є ще 2,0-літровий мотор у двох варіантах потужності – 128 і 163 к.с. і максимальним моментом 320 і 340 Нм відповідно. Обидві модифікації комплектуються 6-ступінчастою МКП.
Нагадаємо, що це вже не перший досвід співпраці Toyota і PSA Peugeot Citroen. З 2005 вони вже випускають на заводі в Чехії «трійню» – Citroen C1, Peugeot 107 і Toyota Aygo.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас