Янукович зобов'язав місцеву владу шукати механізми залучення в Україну інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович зобов'язав місцеву владу шукати механізми залучення в Україну інвестицій

269
Важливим напрямом залучення в Україну інвестицій є міжнародне міжрегіональне співробітництво, тому органи місцевої влади повинні докласти всіх зусиль для пошуку оптимальних механізмів розвитку цієї взаємодії.
Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час відкриття Міжнародного інвестиційного саміту в Донецьку, повідомили в прес-службі глави держави.
У цьому зв’язку він відзначив позитивний досвід такого співробітництва України з Російською Федерацією та нагадав про роботу підкомісії з питань міжрегіонального та прикордонного співробітництва Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-Російської міждержавної комісії.
Україна і Росія, нагадав В.Янукович, також реалізують Програму міжрегіонального та прикордонного співробітництва на 2011-2016 роки, уздовж кордону наших країн вибудовується система галузевих і багатофункціональних кластерів, проводяться традиційні міжрегіональні економічні форуми під патронатом глав двох держав.
«Сподіваюся, що завдяки активній позиції керівників українських регіонів і представників іноземного дипломатичного корпусу цей досвід буде поширений і на наше двостороннє співробітництво з іншими країнами-партнерами», – сказав В.Янукович.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас