Стрижка газону на "Олімпійському" обходиться в 300 тис. грн. на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стрижка газону на "Олімпійському" обходиться в 300 тис. грн. на місяць

Казна та Політика
692
Догляд за полем головної футбольної арени Євро-2012 НСК «Олімпійський» коштує 300 тисяч гривень на місяць.
Згідно з повідомленням у «Віснику державних закупівель» Національний спортивний комплекс «Олімпійський» уклав 4 жовтня 2012 р. договір з ТОВ «Енго» на надання послуг з догляду за газонним покриттям футбольного поля.
Вартість робіт, які проводяться з серпня по грудень 2012 року, становить 1 млн. 205 тис. 122 грн. Фінансування здійснюється за рахунок особистих коштів НСК «Олімпійський».
У технічній документації до тендерного договору вказується, що підрядник зобов’язаний розробити інструкції з догляду за газоном футбольного поля, проводити регулярну стрижку газону роторними і циліндричними косарками, здійснювати аналізи води, ґрунту, якості трав’яних стебел, щільності кореневої системи і кількості попадання світла. Також підрядник повинен проводити комплекс заходів з реновації в перервах і відразу після гри. У договір також входить забезпечення добривами, регуляторами росту та газонною фарбою зеленого кольору.
З метою замірів стану діючого газону, здійснення профільних робіт з аналізу отриманих даних і розробки методології догляду за футбольним полем, учасники зобов’язані гарантувати застосування останніх практичних знань та навичок професійних експертів у відповідних аграрних областях
Проведена в процесі підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 реконструкція НСК «Олімпійський» склала 4,6 млрд. грн. плюс 104 млн. на благоустрій Троїцької площі біля стадіону і 402 млн. грн. на облагородження 1,5-кілометрової зони навколо стадіону.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас