За кількістю куплених автомобілів минулого місяця Одеса обійшла Київ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За кількістю куплених автомобілів минулого місяця Одеса обійшла Київ

1096
Минулого місяця жителі Одеси і області довели свою фінансову спроможність. Згідно зі статистикою, у вересні в автосалонах приморського регіону було продано 164 машини преміум- і люкс-класу, що становить 19% від загальної кількості проданих автомобілів. У Києві ці показники нижчі – 17%, повідомляє RST.ua.
Те, що в Одесі не шкодують грошей на автомобілі, демонструють і інші цифри. Наприклад, у секторі машин вартістю від 17 до 35 тис. доларів приморський регіон ділить перше місце з тієї ж столицею. У них по 48% від загальної кількості проданих автомобілів. А в співвідношенні недорогих авто (до 17 тис. доларів) Одеса позаду України усієї – мінімальні 33%. Останнім аргументом є середня вартість автомобіля в Одеській області – 27 тис. доларів, і це найбільший показник в країні.
Згідно з даними автопродажів за дев’ять місяців, жителі Одеси і області купили майже 8,5 тис. нових автомобілів, на які витратили понад 1,5 млрд грн. Такі дані дозволяють Одеській області займати 5-е місце в Україні за підсумками трьох кварталів.
Всього ж з початку року українці купили майже 170 тис. нових легкових авто, на які витратили понад 30 млрд грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас