Покращення комп'ютерної системи АП за 2 роки обійшлося бюджету в 10 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Покращення комп'ютерної системи АП за 2 роки обійшлося бюджету в 10 млн

Казна та Політика
452
Державне управління справами 28 вересня за результатами тендерів уклало низку угод на послуги з оновлення та управління програмним забезпеченням Адміністрації президента вартістю 885 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Послуги щодо управління базою даних «Кадри» управління кадрів коштуватимуть 61 тис грн. (ТОВ «МККУ-мережі»). Ще 99 тис грн. коштуватиме управління базою даних «Помилування» Управління з питань помилування (ТОВ «Об’єднання ЮГ»).
Оновлення програмного забезпечення системи електронного документообігу коштуватиме 480 тис грн. (ПрАТ «Центр комп’ютерних технологій «ІнфоПлюс»). Розширення функціональних можливостей та модифікування програмного забезпечення системи обробки поточних даних спеціалізованого програмно-технічного комплексу – 246 тис грн. (ТОВ «Інформаційний центр «Електронні вісті»).
В 2009 році ДУС не проводило тендерів на придбання програмного забезпечення та комп’ютерного устаткування. З кінця 2010 року було придбано відповідне устаткування та послуги на 9,72 млн грн.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас