Іспанія виділить на депортацію нелегалів 25 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іспанія виділить на депортацію нелегалів 25 млн євро

Казна та Політика
507
Держсекретар Іспанії з питань безпеки Ігнасіо Ульоа представив проект бюджету міністерства внутрішніх справ на 2013 рік. У бюджет закладено витрати в розмірі 50 млн євро на боротьбу з нелегальним в’їздом та перебуванням іммігрантів на території Іспанії. Планується, що половина цієї суми покриє витрати на примусову депортацію іммігрантів з Іспанії в 2013 році. Про це повідомляють каталонські ЗМІ.
“Ми не можемо кидати іммігрантів напризволяще, – пояснює Ігнасіо Ульоа. – Ми витрачаємо ці гроші на репатріацію, тому що повинні виконати процедуру повернення на батьківщину з достатніми гарантіями”.
Держсекретар уточнив деякі пункти витрат на депортацію іммігрантів з Іспанії. 1,4 млн євро заплановані на іноземну охорону, витрати на послуги Цивільної гвардії складуть 9,1 млн євро, утримання центрів для ув’язнених іноземців – 400 тис. євро.
Контроль кордонів автономних міст Сеута і Мелілья на території Марокко, які щорічно нелегально перетинають тисячі іммігрантів, обійдеться державі в 3 млн євро. Ця сума по необхідності може бути збільшена ще на 1 млн євро.
В цілому бюджет міністерства внутрішніх справ на 2013 рік складе 7,2 млрд євро, що на 6,33% менше, ніж у 2012 році. Цивільна гвардія, основне іспанське воєнізоване формування, що виконує функції з підтримання громадського порядку, отримає в 2013 році 2,6 млрд євро, на 2,72% менше, ніж у поточному році. Також скоротиться фінансування поліції Іспанії на 2,7% і складе 3 млрд євро.
Незважаючи на скорочення бюджетів правоохоронних органів, за словами представників МВС Іспанії, дані витрати будуть “гарантувати підтримання громадського порядку в Іспанії”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас