В Київській області відкрили один з найбільших у Європі хлібозаводів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Київській області відкрили один з найбільших у Європі хлібозаводів

Аграрний ринок
2311
Сьогодні, 10 жовтня, Президент України Віктор Янукович взяв участь у відкритті новозбудованого українсько-словенського спільного підприємства Київський обласний хлібопекарський комплекс (ТМ Кулиничі) в селі Крушинка Васильківського району.
Як сказано в повідомленні прес-служби глави держави, засновник ТМ Кулиничі, депутат Харківської міськради від Партії регіонів Володимир Мисик ознайомив Януковича з технологією виробництва нового заводу і розповів про історію його створення.
Зі свого боку, Президент також прийняв першу продукцію з виробничої лінії нового підприємства.
Глава держави, крім того, оглянув експозицію підприємств-виробників і постачальників обладнання для хлібопекарської галузі та ознайомився з новітніми технологіями упаковки хлібобулочних і кондитерських виробів.
Варто зазначити, що СП Київський обласний хлібопекарський комплекс стане найбільшим в Україні і одним з найбільших в Європі об’єктом цієї галузі. На заводі з повністю автоматизованим циклом виробництва працюють п’ять виробничих ліній загальною потужністю 250 тонн продукції на добу.
Комбінат вперше в Україні використовує технологію безтарного зберігання борошна. Підприємство оснащене сучасним енергозберігаючим хлібопекарським обладнанням – це дозволить забезпечити жителів Києва та області високоякісним соціальним хлібом за стабільними цінами.
Загальна сума інвестицій склала $45 млн. На підприємстві буде створено 3,5 тис. робочих місць.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас