Nokia продає штаб-квартиру для компенсації збитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia продає штаб-квартиру для компенсації збитків

1148
Фінський виробник телефонів і комунікаційного обладнання Nokia може продати штаб-квартиру з метою оптимізації витрат, повідомило в середу AFP з посиланням на газету Helsingin Sanomat.
“Зараз ми роздумуємо над тим, що нам робити з нашою власністю. Один з варіантів – продаж головного офісу” – сказав газеті фінансовий директор компанії Тімо Іхамуотіла, підкресливши при цьому, що керівництво компанії з будівлі переїжджати не збирається.
Штаб-квартира Nokia з трьох будівель розташована на березі Фінської затоки в місті Еспоо. Від її продажу компанія розраховує виручити до 300 млн євро.
Nokia, яка в недавньому минулому займала лідируючі позиції на світовому ринку мобільних телефонів, переживає тяжкі часи через падіння популярності своєї продукції. Смартфони компанії програють виробам Apple і партнерів Google.
Нова лінійка топ-апаратів компанії – побудована на мобільній ОС Windows Phone серія Lumia – поки не виправдовує очікувань. За підсумками другого кварталу Nokia повідомила про чистий збиток у розмірі 1,4 млрд євро.
Зараз компанія проводить масштабну реструктуризацію і скорочення персоналу, за допомогою яких до початку 2014 Р. сподівається скоротити витрати на 2 млрд доларів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас