Податківці будуть рекламувати себе за 3 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці будуть рекламувати себе за 3 млн грн

Казна та Політика
340
Державна податкова служба у м.Києві ДПС України 26 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ПрАТ «Агентство «Інфокон» на рекламні послуги вартістю 2,88 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Рекламна кампанія має пройти до кінця цього року. Передбачено «розміщення інформації та соціальної реклами» у пресі, на радіо та телебаченні, а також виготовлення друкованої реклами, стікерів для вагонів метрополітену, паперових постерів для біл-бордів, виготовлення банерів і їх розміщення на десяти найрейтинговіших сайтах в інтернеті за кваліфікацією bigmir, toping.
Розміщення друкованої інформації замовлено в популярних виданнях «Сегодня», «Факты и комментарии», а також «Діловій столиці», «Хрещатик» та «Податковий, банківський, митний Консультант». Радіореклама має вийти на десяти популярних станціях.
Разом з тим телерекламу буде розміщено на не найбільш популярних каналах «UBR», ТРК «Київ» і «5 канал».
Основним акціонером ПрАТ «Агентство «Інфокон» є Віктор Мітьолкін. Компанія почала вигравати тендери наприкінці 2010 року і з того часу отримала рекламні підряди державних установ на 10,80 млн грн.
Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Август Трейд», чиїм основним власником є Олег Фурдило, шеф-редактор тижневика «Податковий, банківський, митний Консультант», в якому в тому числі і замовлено розміщення реклами податківців.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас