Став відомий автостраховик 2012 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Став відомий автостраховик 2012 року

697
12 вересня 2012 в будівлі Секретаріату Організації за демократію та економічний розвиток – ГУАМ відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів ІI Всеукраїнського конкурсу «Лідер у сфері автокредитування, автострахування та супутніх послуг – 2012» за версією журналу «Банкиръ». Конкурс проводився серед банків і страхових компаній, що активно працюють у цій сфері. У номінації «Автостраховик року – 2012» здобула перемогу страхова компанія «ВУСО».
Нагорода СК «ВУСО» є справедливо заслуженою, оскільки вона одна з провідних страхових компаній України, яка здійснює свою діяльність протягом понад 10 років і надає повний спектр страхових послуг.
У компанії відмінно розвинена регіональна мережа, що нараховує більше 40 представництв, а також понад 150 точок продажів в автосалонах, великих супермаркетах і АЗС по всій території України.
Заступник голови правління СК «ВУСО» Артюхов Андрій Вікторович прокоментував перемогу в конкурсі так:
«Нам приємно, що активне зростання компанії ВУСО та лідерські позиції в сфері автострахування отримали визнання. Ми продовжуємо стрімко розвиватися, і сподіваємося, що високий рівень страхового обслуговування дозволить нам перевершити очікування клієнтів при наданні страхових послуг».
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас