Подкаст 33: Як і де заробляють українські гастарбайтери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 33: Як і де заробляють українські гастарбайтери

1262
Коли і на яких умовах почнеться продаж державних казначейських зобов’язань, який можливий подальший розвиток конфлікту VISА та Антимонопольного комітету, а також наскільки точні дані про перекази в Україну від заробітчан – все це у свіжому випуску подкастів на Finance.UA.
У випуску за велику тему обрано останні дані щодо надходжень переказів від заробітчан в Україну: з яких країн найбільше надходить валюти в Україну, і може взагалі варто головним експортним потенціалом України зробити експорт робочої сили?
Окрім цього, ведучі обговорили поточний стан обов’язкового медичного страхування в Україні, а також його перспективи. Також згадали про новину, в якій вказано, що компанії зможуть видавати кредити на житло своїм співробітникам без спеціальної ліцензії.
Хронометраж випуску:
00:25 – Новини. НБУ озвучив дані про профіцит платіжного балансу. Коли і на яких умовах почнеться продаж державних казначейських зобов’язань.Який можливий подальший розвиток конфлікту VISА та Антимонопольного комітету.
10:20 – Рекламне оголошення про новий проект порталу Finance.UA та “Українського кредитно-рейтингового агентства” FUDI (“Перший Український Депозитний Індекс”). Рекомендації Олександра Охріменка щодо користування Індексом.
14:45 – “Гастарбайтери”:
- наскільки точні дані про їх перекази в Україну. Це тільки офіційні дані приватних переказів. Але є ще і “таємні стежки”
- з яких країн найбільше надходить валюти в Україну
- а може взагалі варто головним експортним потенціалом України зробити експорт робочої сили?
31:15 – “Рахівничка”
Матеріали, згадані в Подкасті:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас