ПР обіцяє підвищити зарплати, пенсії і соцвиплати бюджетникам на 16 грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР обіцяє підвищити зарплати, пенсії і соцвиплати бюджетникам на 16 грн

Казна та Політика
2938
Державні соціальні виплати, пенсії і зарплати бюджетників зростуть з 1 жовтня, повідомив народний депутат (фракція Партії регіонів), голова підкомітету з питань міжнародної економічної політики комітету з питань економічної політики Олексій Плотніков.
"З 1 жовтня державні соціальні виплати, пенсії і зарплати бюджетників знову зростуть. Це вже четверте за цей рік підвищення соціальних стандартів в Україні. Мінімальна пенсія з 1 жовтня становитиме 856 грн, а мінімальна заробітна плата - 1 тис. 118 грн", - зазначив депутат.
Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, О.Плотніков також зазначив, що збільшення соціальних стандартів передбачено і на наступний рік. "Всі соціальні стандарти будуть підвищуватися, більше того, їх зростання перевищить прогнозований рівень інфляції", - зазначив він.
Як пише ZN.UA, прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність, з 1 жовтня підвищується на 12 грн - до 856 грн, у зв'язку з чим мінімальний розмір пенсій збільшений до цього рівня.
З 1 жовтня на 16 грн зросте мінімальна зарплата і прожитковий мінімум для працездатних громадян - до 1,118 тис. грн і 1,060 тис. грн відповідно.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас