Porsche представила свій перший гібрид у Парижі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche представила свій перший гібрид у Парижі

641
Porsche привіз на Паризький автосалон задньопривідний концепт-кар Panamera Sport Turismo, що відображає майбутнє дизайну спорткарів компанії.
Крім того, на концепті німці представили більш просунуту систему гібридного приводу, ніж та, що вже застосовується на серійних Panamera S Hybrid і Cayenne S Hybrid.
Солідний і масивний з вигляду концепт насправді на 20 мм коротший (4950 мм), на 17 мм нижчий (1401 мм) і на 59 мм ширший (1990 мм) від серійної "Панамери". Також в порівнянні зі звичайною моделлю, у концепту повністю перероблена корма, що отримала карбоновий спойлер, а головні фари тепер світлодіодні. Замість традиційних дзеркал заднього виду концепт отримав відеокамери в бокових повітрозабірниках. Гальмівні супорти пофарбовані в зелений колір, а колісні диски з однією центральною гайкою красномовно натякають на спортивне минуле компанії.
Як і серійна Panamera S Hybrid, концепт Panamera Sport Turismo оснащений паралельною гібридною силовою установкою, де електромотор в блоці з розмикаючим зчепленням стоїть між традиційним двигуном внутрішнього згоряння і автоматичною КПП. Але замість нікель-гідридних батарей тут стоять вже більш продуктивні літій-іонні акумулятори ємністю 9,4 кВт/год. Крім того, тепер ці батареї можна заряджати від зовнішньої електромережі, що займе приблизно 2,5 години.
Під капотом концепту встановлений той же компресорний 3-літровий бензиновий V6 на 333 к.с., що і на серійній Panamera S Hybrid. Зате потужність нового електромотора зросла з 47 до 95 к.с. І тепер концепт при спільній роботі двох двигунів прискорюється до 100 км/год менш ніж за 6 секунд, а витрата палива в змішаному циклі стала нижчою 3,5 л/100 км проти 6,8 л/100 км у серійної версії.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас