Найдорожчі замки Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найдорожчі замки Європи

1445
Найдешевший з найдорожчих замків, виставлених на продаж, - замок Святої Флорентіни в Каталонії. Його вартість становить 14 млн євро. Tриповерхова будівля площею близько 3 000 кв.м. знаходиться недалеко від Барселони в дуже мальовничому місці. Разом із замком покупець також отримає ділянку на 42 гектари.
Замок Святої Флорентіни налічує багатовікову історію, він був побудований ще в Середні століття, а в 1881-1912 роках архітектор Луїс Доменек-і-Монтанер зайнявся його реставрацією. Замок може похвалитися іменитими мешканцями та гостями з королівського роду. Символ замку - два посаджені на ланцюг леви, які охороняють вхід.
Додавши 5,5 млн євро, можна купити п'ятиповерховий замок в Баварії, який розташовується на 60 гектарах землі на березі озера. Також замок оточує французький парк. Баварський палац досить молодий - будівля була збудована в 2006 році. На п'яти поверхах розташовані 25 багато прикрашених кімнат.
На Лазурному березі біля Канн можна придбати замок XVII століття. Він знаходиться у спокійному відокремленому містечку, проте за необхідності звідси за 5-10 хвилин можна дістатися до пляжу або знаменитої набережної Круазетт. Вартість французької мрії - 19,8 млн євро.
Загальна площа будівлі становить 2000 кв.м. Покупець отримає дев'ять спалень, декілька залів, бібліотеку, кабінет, спортзал, будинок для гостей, поле для гольфу, тенісний корт і басейн.
Ще один замок, виставлений на продаж в Каталонії, можна придбати за 20 млн євро. Замок-садиба в іспанському місті Сан-Андрес-де-Льеванерас знаходиться менш ніж за 40 км від Барселони. Він був побудований в 1470 році, а реставрований в 1990 році, причому архітектурний стиль споруди залишився незмінним.
Для любителів вина є особлива пропозиція: старовинний замок у Франції, який продається разом з виноградником площею 77 гектарів. Зараз тут ростуть такі сорти, як Sauvignon blanc, Cabernet Franc і Semillon.
У замку відтворений інтер'єр в стилі XVII століття. Площа будівлі - 3000 кв.м, є бібліотека і більярдна.
Поруч з Брюсселем можна придбати замок за 25,5 млн євро. Його історія налічує більше семи століть, однак замок знаходиться у чудовому стані: у 2011 році тут проводилися реставраційні роботи.
Величезний замок вміщає 80 спалень, до кожної з яких примикає окремий санвузол. Також є каплиця, кінотеатр, кілька кімнат для релаксації, три бари, критий басейн, сауна, аеродром для вертольотів і конюшня.
В долині Луари продається історичний замок XVI століття. Плюс такого придбання в тому, що він повністю оформлений у приватну власність, тому при ремонті і реставрації не потрібно ніяких узгоджень з місцевою владою. Ціна відповідна - 30 млн євро.
На 79 гектарах розташовуються сади, конюшні та оранжереї, а також ліс, річка і озеро.
У список також потрапили два італійські замки. Один з них - Castello di Pavone в італійській провінції П'ємонт.
Вартість замку з вежами, розташованого на пагорбі, - 45 млн євро. Уздовж кам'яних стін історичної будівлі проходить рів з водою, який можна перетнути за допомогою підйомного мосту. У свій час замком володіли король Італії Ардуін, імператор Священної Римської імперії Оттон I Великий, представники Савойської династії. Будівлю нещодавно реконструювали, так що при всій розкішній обстановці покупця чекають сучасні зручності.
Найдорожчий замок, який фігурує в списку Tranio.Ru, коштує 58 млн євро. Він знаходиться в центрі Італії - в провінції Умбрія, поруч з містом Перуджа.
Прилегла територія більш ніж простора - близько 180 гектарів, а житлова площа - майже 10 000 кв.м. Більш детальну інформацію про об'єкт представники продавця обіцяють розкрити тільки в приватних переговорах з майбутніми покупцями.
За матеріалами:
Euromag.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас