За три дні близько 4 тис. виборчих дільниць обладнали відеокамерами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За три дні близько 4 тис. виборчих дільниць обладнали відеокамерами

Казна та Політика
329
З 24 вересня розпочато роботи зі встановлення обладнання для системи відеоспостереження за голосуванням і підрахунком голосів виборців в рамках виборів народних депутатів України Про це повідомили в компанії "Сітронік ІТ", яка була обрана виконавцем робіт зі створення системи відеоспостереження на виборах.
Як розповіли в компанії, за три дні програмно-апаратними комплексами (ПАК) для організації відеотрансляції обладнані 3949 виборчих дільниць. На кожній з них встановлено ПАК, що складається з ноутбука Hewlett-Packard на базі процесора i5, двох web-камер роздільною здатністю Logitech C310, периферійних пристроїв і засобів комутації.
"Об'єктами відеоспостереження на виборчих дільницях є місця видачі бюлетенів для голосування і проведення робіт зі списками виборців, а також стаціонарні урни для голосування. Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії України №892, обладнання на дільницях встановлено таким чином, щоб не порушувалася таємниця голосування", - сказано в повідомленні.
Нагадаємо, що згідно з технічним завданням, система відеоспостереження повинна охопити 32,2 тисячі дільничних виборчих комісій по всій Україні. На реалізацію проекту з державного бюджету виділили більше мільярда гривень.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас