У ПР обіцяють ще повернутися до законопроекту про наклеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ПР обіцяють ще повернутися до законопроекту про наклеп

290
Депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов упевнений, що новообрана Верховна Рада повернеться до законопроекту про наклеп.
Про це повідомляє його прес-служба.
"Вважаю, що новий склад парламенту в спокійному робочому режимі законотворчості повернеться до цього питання. Але спочатку треба переконатися, що всі наші громадяни розмежовують такі поняття, як наклеп і критика", - йдеться в повідомленні.
Однак Ківалов підтримав рішення ініціатора законопроекту Віталія Журавського відкликати його.
"Я підтримую Журавського в тому, що він відкликав законопроект, хоч і вважаю, що відповідальність за наклеп повинна бути обов'язково. Але не кримінальна. Напевно, було помилкою внести цей законопроект саме зараз, напередодні виборів", - зазначив депутат.
За його словами, зараз політичний градус у суспільстві настільки високий, що всі законодавчі ініціативи сприймаються саме через призму політики. Більше того, деякі політичні сили піаряться на будь-якому резонансному питанні. Тому відкликання закону про наклеп заспокоїть суспільство. Як відомо, Верховна Рада схвалила в першому читанні законопроект про криміналізацію наклепу, що викликало шквал критики в Україні та за кордоном.
У вівторок депутат Журавський вирішив відкликати свій законопроект про наклеп, зареєструвавши відповідний проект постанови у Раді.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас