Нові можливості торгівлі на українському фондовому ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові можливості торгівлі на українському фондовому ринку

305
Якісне обслуговування на українському фондовому ринку стало ще доступнішим для всіх бажаючих, підключитися до торгів на «Українській біржі».
Сьогодні компанія «Сігніфер» пропонує мінімальні тарифи на брокерське обслуговування в порівнянні з тарифами провідних операторів ринку.
Тарифи на ринку цінних паперів – від 0.02%, для початківців – від 0.075%
Тарифи на строковому ринку – від 0.25 грн. / За 1 контракт *
*для скальперів з великою кількістю операцій – комісія брокера встановлюється за погодженням сторін
На основі проведених досліджень ринку фахівцями компанії були розроблені тарифні плани з урахуванням інтересів трейдерів з різним досвідом роботи на ринку, а також з різною торговельною стратегією і обсягом активів.
Офіційний брокер «Сігніфер» надає можливість біржової торгівлі в секції спотового і строкового ринків УБ через кілька торговельних терміналів на вибір: SmartХTM, SmartTrade та QUIK, плата за користування терміналами – відсутня.
Сервери компанії розміщені в одному дата-центрі з «Українською біржею», що забезпечує максимальну швидкість і надійність доступу до торгів.
Таким чином, торгуючи з «Сігніфер», трейдер отримує право вибору з різноманітних можливостей з максимально комфортними умовами для успішної торгівлі.
Детальну інформацію можна отримати у менеджерів клієнтської підтримки:
г. Киев – (044) 227 26 64
MTC – (050) 669 28 56
LIFE – (093) 270 35 31
Довідка: «Сігніфер»професійний учасник ринку цінних паперів; компанія здійснює торговельні операції з цінними паперами (брокерська та дилерська діяльність, андеррайтинг), операції зберігання і обслуговування обігу цінних паперів (депозитарна діяльність зберігача цінних паперів), є повноправним членом найбільш значущих і авторитетних організацій на українському фондовому ринку.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас