Обама вирішив повернутися до викладання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама вирішив повернутися до викладання

617
Господар Білого дому Барак Обама заявив, що після завершення президентської кар'єри хотів би повернутися до викладання, повідомляє у вівторок, 25 вересня, The Times. Заява пролунала під час запису інтерв'ю для передачі Вупі Голдберг "The View", яка виходить на каналі ABC.
Обама заявив, що сумує по роботі з дітьми, проте хотів би залишитися президентом на другий термін, так як йому ще є чим зайнятися в ролі голови держави.
Він підкреслив, що повернення до викладання не обов'язково означає, що він буде весь час перебувати в класі. Обама пояснив, що хотів би подорожувати по країні і, наприклад, організовувати для дітей стажування та курси. "Я б хотів бути впевненим, що ми не залишаємо без уваги жодну дитину і всі вони знають про можливості, які у них є", - заявив Обама.
Разом з Бараком Обамою гостем передачі Вупі Голдберг була також його дружина Мішель. На запитання, чи збирається його дружина зайнятися політикою, Обама припустив, що особливості її темпераменту не дозволять зробити цього. Мішель Обама погодилася з чоловіком: "Щоб бути президентом США, потрібно багато терпіння, а я не така". Шоу за участю Барака і Мішель Обами покажуть по телевізору вдень 25 вересня.
На початку 1990-х років після закінчення школи права Гарварду Обама став викладачем аналогічної школи при Чиказькому університеті і пропрацював там протягом 12 років. Він викладав конституційне право.
Президентські вибори в США відбудуться 6 листопада. Представник Демократичної партії Обама балотується на другий термін. Його суперником стане республіканець Мітт Ромні.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас