Олімпійську базу капітально відремонтують аж за 8 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Олімпійську базу капітально відремонтують аж за 8 млн грн

Казна та Політика
444
ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" 18 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Інвестком-М" на капітальний ремонт корпусів на суму 7,66 млн грн. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".
За ці гроші потрібно до кінця року відремонтувати навчально-спортивний і спальний корпуси олімпійської бази. В конкурсній документації є робочий проект ремонту цих корпусів. Він був розроблений ще в 1999 році компанією "Ліко-холдинг". Однак тендер на ремонт було оголошено лише 26 липня 2012 року.
Оголошення тендеру на ремонт вартістю менш ніж 8 млн грн. відбулось через кілька днів після того, як перший заступник голови Держкомспорту Сергій Глущенко повідомив про затвердження проекту реконструкції бази "Конча-Заспа" вартістю 410 млн грн.
"Ми затвердили попередній проект вартістю 410 мільйонів гривень з реорганізації олімпійської бази в Кончі-Заспі. Микола Янович (Азаров) його підтримав. І прем’єр сказав, що до наступних Олімпійських ігор, які відбудуться в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), Олімпійська збірна України буде готуватися на повноцінній олімпійській базі в Кончі-Заспі", – сказав він.
Засновниками київського ТОВ "Інвестком-М" зі статутним капіталом 18,6 тис грн. є Ірина і Григорій Кучеренки.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас