Для міністерського оркестру купили автобус за 1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для міністерського оркестру купили автобус за 1 млн грн

Казна та Політика
748
Міністерство інфраструктури України підписало 14 вересня договір з ТОВ "Хайгер Бас Україна" на постачання спеціалізованого автобуса Higer Klq 6129 Q або його еквівалента Згідно з повідомленням у "Віснику державних закупівель", купівля здійснюється за рахунок державного бюджету та оцінена в 1 млн. 152 тис. гривень. Нове придбання відомство зробило для військового оркестру Держспецтрансслужби Міністерства інфраструктури.
У технічній документації повідомляється, що автобус повинен бути туристичний, золотистого кольору з логотипом "Військовий оркестр Держспецтрансслужби міністерства інфраструктури", мати 47+2 посадочних місць і розвивати максимальну швидкість 120 км/год. Серед спеціальних вимог вказується: наявність на борту аудіо-відеосистеми, спеціального гардеробу, камер заднього ходу і пасажирських дверей, мобільної пересувної сцени. Автобус повинен бути новим, випуску не раніше 2010 року, з гарантією 24 місяці або не менше 50 тис. км.
Відзначимо, китайська автомобілебудівна компанія Higer заснована в 1998 році і є провідним виробником міських і туристичних автобусів в Китаї та другим у всьому світі.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас