Азаров не вірить в об'єктивність Transparency International — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров не вірить в об'єктивність Transparency International

1903
Прем'єр-міністр Микола Азаров не довіряє організації Transparency International, яка відзначає високий рівень корупції в Україні. Про це він заявив 20 вересня, повідомляє ICTV. "В об'єктивність цієї організації, я скажу однозначно, не вірю. І я не можу навіть уявити собі, щоб Україна була в світі на такому місці", - сказав Азаров.
Він зазначив, що не знає, на яких даних базувалася ця організація. "Я знаю реальний рівень корупції у багатьох країнах світу. Реальний, тому що мені доводиться стикатися з інтересами наших компаній бізнесових у різних країнах. Тож давайте не будемо перебільшувати", - сказав прем'єр.
Відповідаючи на запитання, чому представники попередньої влади сидять, а представники нинішньої, коли процвітає корупція, ні, Азаров зазначив:
"Напевно, мене не тішить, що наші "папередники" сидять і, напевно, не треба влаштовувати змагання, а кого ми більше посадимо. Напевно, треба створити такі умови, за яких ні "папередники" не сідали б, ні сьогоднішні діячі не піддавалися судовим переслідуванням".
Як відомо, 1 грудня 2011 року неурядова організація Transparency International оприлюднила доповідь, в якій зазначається, що в Україні, як і раніше, дуже високий рівень корупції. Україна посіла 152-е місце з рейтингом 2,3 бала.
Transparency International відзначала в Україні непрозору приватизацію шахт, енергетики, газових компаній, а також корумпований закон про тендерні закупівлі.
У 2010 році Україна була на 134-му місці.
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас