Кількість міжнародних транзакцій в інтернеті зросла на 75% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість міжнародних транзакцій в інтернеті зросла на 75%

342
У першому півріччі 2012 року кількість інтернет-операцій за платіжними картками банків - клієнтів "Українського процесингового центру" (UPC) в українських інтернет-магазинах збільшилася в порівнянні з першим півріччям 2011 року майже в два рази - на 99%.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
При цьому обороти українських інтернет-підприємств зросли за звітний період на 88%, а частка покупок в Інтернеті в загальному обсязі покупок по картках протягом перших шести місяців 2012 року складе 18%.
Також українські власники платіжних карт тепер частіше платять на зарубіжних сайтах. Кількість міжнародних транзакцій в Інтернеті зросла на 75% за перше півріччя 2012 року, а грошові обороти по українських картах на зарубіжних сайтах - на 76%.
Найчастіше в українському Інтернеті власники карток оплачували телекомунікаційні послуги: поповнювали рахунки мобільних телефонів і платили за використання Інтернету. За кількістю транзакцій частка таких операцій у загальному обсязі склала 66%. На другому місці за популярністю - оплата комунальних послуг. За кількістю транзакцій частка комунальних платежів - 26%. На третьому місці - оплата реклами і просування сайтів в Інтернеті (4%), на четвертому - авіаквитки (3%).
Як зазначили в компанії, серед операцій у торговельних точках частка покупок, оплачених через POS-термінали банків-клієнтів UPC, досягла 24% у першій половині 2012 року, тоді як в 2011 році цей показник не перевищував 19%. При цьому кількість операцій за платіжними картками в банкоматах банків - клієнтів UPC в першій половині 2012 року зросла лише на 10% в порівнянні з першою половиною 2011 року, тоді як зростання кількості покупок в POS-терміналах склало 50%.
Довідка. ПрАТ "Український процесинговий центр" (UPC) - лідер на ринку процесингових і аутсорсингових послуг в Україні. Послугами компанії користуються 60 українських банків і 4 банки в Східній Європі, UPC обслуговує понад 10,6 млн платіжних карток, 56,6 тис. РОS-терміналів і понад 8,5 тис банкоматів в Україні, кількість транзакцій, що проходять через процесинговий центр, перевищує 55 млн на місяць.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас