"Райські відсотки" і "Новинка" - нові акційні депозити банку "УФС" з високою прибутковістю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Райські відсотки" і "Новинка" - нові акційні депозити банку "УФС" з високою прибутковістю

569
У новому діловому сезоні комерційний банк "Український фінансовий світ" (УФС) ввів нові депозити для фізичних осіб: "Райські відсотки" і "Новинка".
Обидві новинки призначені для вкладів у гривні. Оформити їх можна до кінця осені - по 30 листопада 2012 року включно. Як наслідок, депозитне "меню" банку для фізичних осіб, розширено до 7 варіантів вкладів у гривні, а в цілому - до 17 варіантів у гривні, доларах або євро.
Акційні депозити "Райські відсотки" і "Новинка", як і усі інші депозитні продукти банку "УФС", мають свої особливості, переваги і цільову аудиторію. Так, депозитом "Райські відсотки" передбачено нарахування найвищих відсотків - 23% річних. Цей депозит орієнтований на людей, які хочуть отримати максимально можливий дохід від довгострокового розміщення банківського вкладу, - на 12 місяців (плюс один день).
У депозиту "Новинка" - інша перевага: можливість отримання високого доходу по ставці 20,5% річних при мінімальному терміні розміщення депозиту - всього на два місяці. Фактично прибутковість такого депозиту дорівнює прибутковості термінового річного банківського вкладу. Ще одна особливість "Новинки" – велика кількість варіантів строку розміщення - цілих 11. Таким чином, депозит "Новинка" орієнтований на людей, які хочуть отримати високий дохід за оптимальний строк.
Акційний депозит "Райські відсотки".
"Райські відсотки" - депозит з фіксованим терміном розміщення - на 12 місяців і 1 день. Процентний дохід по цьому депозиту - 23% річних, мінімальний розмір вкладу - 500 гривень. Особливістю депозиту "Райські відсотки" є те, що вкладникові надано право внесення додаткових внесків, тобто збільшення суми вкладу - на будь-яку суму.
Виплата відсотків по депозиту здійснюється щомісячно: за вибором клієнта банку - готівкою або на платіжну карту (до речі, кожному вкладникові при оформленні депозиту "Райські відсотки" банк "УФС" безкоштовно видає нову банківську платіжну карту: чим більше сума депозиту - тим вище клас карти). Окрім цього клієнтам банку надано право на капіталізацію відсотків, тобто включення їх у суму вкладу з наступним нарахуванням доходу.
Акційний депозит "Новинка".
"Новинка" - це депозит з фіксованою високою ставкою доходу в розмірі 20,5% і довільним терміном розміщення від 2 місяців до року з кроком в один місяць. Мінімальна сума вкладу - 500 гривень. Виплати відсотків по депозиту - щомісячно. Особливістю депозиту "Новинка" є можливість автоматичної пролонгації терміну розміщення вкладу на 1 місяць. Пролонгація може здійснюватися кожен місяць на строк до 12 місяців. При оформленні депозиту клієнтові банку безкоштовно видається нова платіжна карта. В той же час, депозитом "Новинка" не передбачені внесення клієнтом банку додаткових внесків і щомісячна капіталізація відсотків.
Нагадаємо, що окрім акційних депозитів "Райські відсотки" і "Новинка", в депозитне меню банку "Український фінансовий світ" нині входять депозити для фізичних осіб в гривні, євро і доларах "Вигідний альянс", "Швидкі гроші", "Зручні фінанси", "Дитячі мрії", "Планер", а також депозити для юридичних осіб "Бізнес" - теж у гривнях, євро і доларах.
За матеріалами: УФС-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас