Подкаст 31: Чи страшна Україні емісія долара, і чи можуть неповнолітніх дітей виселяти із закладених квартир — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 31: Чи страшна Україні емісія долара, і чи можуть неповнолітніх дітей виселяти із закладених квартир

2141
Як вплине на Україну запуск грошового друкарського верстату в США, наскільки реальні цифри вказані в бюджеті на 2013 рік, а також надання банкам доступу до особистої інформації про українців – все це в свіжому випуску подкастів на Finance.UA.
Серед іншого ведучі зробили ліричний відступ і поговорили про те, що їх зацікавило серед усіх новин за тиждень – демонстрації та акції ісламістів проти фільму “Невинність мусульман”.
У великій темі Маша і Саша поговорили про пропорційність зростання рівня життя населення його забаганкам. А в “Рахівничці” – обговорили пропозиції людей, які пропонують за комісію гарантоване отримання державної іпотеки, зокрема те, яким має бути відсоток за такі послуги. Також згадали новину про те, що сім’ї з неповнолітніми дітьми можуть виселяти з закладених квартир, яка насправді виявилась висмоктаною з пальця.
Хронометраж випуску:
00:50 – Новини. Фільм “Невинність мусульман” і його вплив. США запустили грошовий друкарський верстат. Обговорення найближчих валютних перспектив, у тому числі й для України. Чи корисна Україні емісія долара. Банкам відкриють доступ до інформації про фізосіб-боржників. Бюджет-2013. Олександр Охріменко дасть свою оцінку попереднім цифрам документу.
21:00 – Велика тема: “Рівень життя українців зростає, але забаганки зростають ще швидше”.
32:15 – “Рахівничка”
Матеріали, згадані в Подкасті:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас