Lufthansa підвищує вартість авіаквитків, щоб покрити витрати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa підвищує вартість авіаквитків, щоб покрити витрати

400
Сьогодні авіакомпанія Deutsche Lufthansa AG оголосила про підвищення тарифів на перевезення пасажирів на далекомагістральних рейсах у зв'язку з витратами, що виросли.
Як повідомляється, ціни на квитки економ-класу в обидва боки збільшаться на 20 євро, на квитки бізнес-класу - на 60 євро. Крім цього, залежно від рейсу, для першого класу розцінки підвищаться на 100-150 євро.
Для рейсів Lufthansa в США тариф економ-класу виросте на 30 євро, бізнес-класу - на 60 євро, першого класу - на 150 євро.
Примітно, що підвищення цін не торкнеться рейсів авіакомпанії до Японії, а також перельотів економ-класом в Китай і Гонконг.
Відзначимо, що аналогічним чином підвищуються тарифи Austrian Airlines і Swiss Air, що входять до групи Lufthansa.
Нагадаємо, в п'ятницю 7 вересня бортпровідники Lufthansa провели найбільший страйк, в результаті якого було скасовано понад 1000 рейсів, а більше 100 тисяч людей не змогли вчасно вилетіти. Акції профспілки передували 13 місяців невдалих переговорів з керівництвом компанії про умови роботи та оплати.
Повідомлялося, що, крім переведення тимчасових співробітників на постійні договори, бортпровідники домагаються 5-відсоткового підвищення заробітної плати. Авіакомпанія поки згодна додати лише 3,6 відсотка. За даними Reuters, Lufthansa економить кошти, щоб до 2014 року збільшити виручку на 1,5 мільярда євро.
Між тим, на початку вересня бортпровідники Lufthansa заявили, що відмовляються від страйків на півтора місяця.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас