Microsoft назвав ціну на Office 2013 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft назвав ціну на Office 2013

1462
Використання пакету офісних додатків Microsoft Office 2013 обійдеться користувачам в суму від 100 доларів на рік у разі оформлення передплати, або від 140 доларів при одноразовій покупці, йдеться в повідомленні Microsoft.
Компанія представила нове покоління пакету офісних додатків Office, розроблене спеціально для операційної системи Windows 8, в липні поточного року. Компанія додала до популярних програм новий функціонал, зберігання документів в "хмарі" та інтеграцію з соціальними сервісами. Особливістю нового Office є адаптація для роботи як з десктопами, так і з мобільними пристроями.
Підписка на версію сервісу Office 365 Home Premium, до якої увійдуть програми Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access і Publisher, обійдеться в 99,99 доларів на рік або 8,33 доларів на місяць. Скористатися програмами в рамках цієї підписки можна з п'яти різних пристроїв.
Користувачі отримають додаткові 20 Гбайт місця для зберігання файлів на "хмарному" сервісі SkyDrive на додачу до 7 Гбайт безкоштовного простору, 60 хвилин міжнародних розмов по Skype на місяць, а також преміум-ліцензію на оновлення ПЗ.
Підписка на версію Office 365 Small Business Premium призначена для малого бізнесу зі штатом до 10 осіб і обійдеться в 149,99 доларів на рік у розрахунку на кожного користувача (або в 12,5 долара на місяць). Кожен з користувачів зможе встановити Office на п'ять різних пристроїв. На додачу до перерахованих програм, в пакет увійде комунікаційна програма-клієнт Lync.
У вартість передплати увійде 25 Гбайт серверного простору для зберігання пошти в рамках клієнта Outlook, 10 Гбайт додаткового "хмарного" сховища для організації і по 500 Мбайт для кожного користувача. Microsoft надасть клієнтам можливість вести онлайн-конференції і створювати веб-сайти без додаткової оплати за хостинг.
Microsoft надасть можливість протестувати обидва варіанти підписки протягом 30 днів безкоштовно. Підписка на Office 365 Home Premium буде доступна в 227 країнах, а на Office 365 Small Business Premium - в 86 країнах світу. Компанія поки не повідомила вартість передплати на раніше анонсовані сервіси Office 365 ProPlus і Enterprise для корпоративних клієнтів, однак обіцяла уточнити ці дані в найближчі місяці.
Користувачі можуть також придбати традиційний пакет Office 2013 з можливістю встановлення тільки на один пристрій. Одноразова оплата за пакет Office Home and Student 2013, в який увійдуть програми Word, Excel, PowerPoint і OneNote, складе 139,99 доларів. Подібна покупка дозволить використовувати безкоштовні 7 Гбайт сховища SkyDrive, однак не надає додаткового простору і хвилин розмови по Skype, а також не включає в себе оплату оновлень.
Компанія також анонсувала пакети додатків Office Home and Business 2013 (додатково включає програму Outlook) вартістю 219,99 доларів і Office Professional 2013 (з доступом до додатків Access і Publisher), який обійдеться в 399,99 доларів.
Користувачі, які раніше купили Office 2010 або Office 2011 для Mac, починаючи з 19 жовтня зможуть отримати безкоштовну річну підписку на Office 365 Home Premium, або еквівалентний пакет Office 2013 після його виходу на ринок. Аналогічна пропозиція апгрейда для малого бізнесу включає три місяці безкоштовного використання сервісу.
Дату фінального релізу Office 2013 компанія поки не розголошує. За неофіційними даними, в Microsoft планують завершити розробку пакету до кінця поточного року.
Новий пакет прийде на зміну версії Office 2010, що вийшла в червні 2010 року. Поряд з операційною системою Windows, пакет офісних додатків Office є одним з найважливіших продуктів Microsoft, які забезпечують прибутковість компанії.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас