Рада розгляне законопроект про обов'язкову веб-трансляцію підрахунку голосів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада розгляне законопроект про обов'язкову веб-трансляцію підрахунку голосів

215
Верховна Рада у вівторок розгляне законопроект №11091, яким пропонується ввести обов'язкову веб-трансляцію з виборчих дільниць під час підрахунку голосів на парламентських виборах.
Про це йдеться в порядку денному Ради.
Крім цього, заплановано розгляд законопроекту №11104 депутата Ради від фракції Партії регіонів Владислава Забарського про визначення порядку роботи систем відеоспостереження на виборчих дільницях під час виборів у разі виникнення технічних проблем із передачею зображення.
Порядком денним передбачається спочатку розглянути низку ратифікаційних законопроектів. Зокрема депутати розглянуть проекти №0269 про ратифікацію кредитної угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку для реалізації проекту "Реабілітація гідроелектростанцій" і №271 про ратифікацію угоди з Європейським інвестиційним банком на реалізацію проекту "Будівництво повітряної лінії 750 кВ Запорізька АЕС - Каховська".
Крім цього, планується розглянути законопроекти №0263 про ратифікацію конвенції про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і майно з Саудівською Аравією і №0265 про ратифікацію угоди про спільну боротьбу з розкраданням автомобілів і забезпеченні їх повернення в рамках країн Співдружності Незалежних Держав.
Також заплановано розгляд проекту №11128 про розширення списку покупців земель несільськогосподарського призначення, №11131 щодо скасування ліцензування робіт із землеустрою та оцінки землі з 2015 року і №11116 про скасування Комісії з розгляду питань, пов'язаних з погодженням документації із землеустрою для скорочення термінів отримання землі у власність.
Крім цього парламентарії розглянуть у другому читанні проекти №10492 про створення Єдиного державного демографічного реєстру та №10294, яким пропонується схвалити Кодекс цивільного захисту.
Як повідомляло агентство, на початку серпня Президент Віктор Янукович схвалив закон, що визначає порядок використання веб-камер на виборчих дільницях.
У липні Рада виділила Центральній виборчій комісії 993,6 млн гривень для оснащення виборчих дільниць на парламентських виборах системами відеоспостереження.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас