МВС закупить реанімаційних автомобілів на 4 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС закупить реанімаційних автомобілів на 4 млн грн

Казна та Політика
871
Згідно з повідомленням у "Віснику державних закупівель", під час відкритих торгів МВС вибрало ЗАТ "НВО "Практика" для постачання 4 реанімаційних автомобілів на базі Ford Transit.
Договір повинен бути підписаний до 12 жовтня 2012 року, оплата буде здійснена із коштів держбюджету.
Згідно з кваліфікаційною документацією, спочатку закупівля проводилася Нацагентством з питань Євро-2012. Планувалася закупівля двох лотів по 4 реанімаційні автомобілі на базі Volkswagen Transporter або їх еквівалент.
Автомобілі повинні бути обладнані всіма засобами для реанімаційних дій медичної бригади, однак доповнені 5 відеокамерами і підйомною щоглою для встановлення керованої відеокамери (360 градусів огляду).
Спеціальна вимога - елементи кузова спецавтомобіля зовні повинні залишатися кольору базового автомобіля, внутрішні металеві елементи салону (каркаси, перегородки, металеві елементи та інші) повинні бути пофарбовані попередньо заґрунтованою фарбою сірого кольору.
Пізніше в кваліфікаційну документацію було внесено низку змін щодо набору медпрепаратів, але залишені технічні вимоги до автомобіля.
Відзначимо, "НВО "Практика" є одним із частих переможців в тендерах органів влади. Так, наприклад, у серпні НБУ закупив у цього підприємства мікроавтобус за 695 тис.грн.
Раніше Міністерство внутрішніх справ закупило автобуси для перевезення затриманих і водомети на загальну суму 27 млн. грн, а також загороджувальні турнікети на суму 3,5 млн. грн. і засоби індивідуального захисту: шоломи, щити, щитки для рук і ніг на загальну суму понад 11,5 млн. гривень і бронежилети за 16 млн. гривень.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас