Оплату консульського збору у посольстві США спростили для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оплату консульського збору у посольстві США спростили для українців

1316
Завдяки новій системі буде простіше призначати візові співбесіди і здійснювати доставку документів в посольство США в Україні, повідомили у відомстві.
"Нова система простіша і зручніша в користуванні, а оплата одного консульського збору охоплює вартість усіх послуг... Починаючи з 20 вересня 2012 року, всі послуги, включаючи призначення співбесіди, а також доставка паспортів та інших документів будуть надаватися особам, які звертаються за візами (аплікантам), без необхідності додаткової оплати за них", - наголошується в повідомленні.
Зокрема, завдяки нововведенню прохачам не доведеться платити за особистий ідентифікаційний номер (PIN-код) для того, щоб призначити візову співбесіду, а кур'єрська доставка також буде проводитися без додаткової оплати.
Варто відзначити, що розмір консульського збору залишиться колишнім.
"Тільки веб-сайт і колл-центр є офіційними засобами надання посольством США загальної інформації щодо віз і тільки користуючись ними можна призначити приватну візову співбесіду", - зауважили представники посольства.
Офіційний веб-сайт нової системи для призначення співбесід - www.ustraveldocs.com. Контакти колл-центру: понеділок-п'ятниця: 9.00-21.00 (місцевий час), веб-сайт: www.ustraveldocs.com http://www.ustraveldocs.com, телефон в Україні (044) 383-80-66; телефон в США (703) 988-7107.
Нові координатори стануть робочими після 20 вересня.
Як повідомлялося 15 вересня, угода України з Польщею про скасування плати за національні візи вступила в силу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас