Проект держбюджету повернуто уряду для підвищення соціальної складової - депутат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проект держбюджету повернуто уряду для підвищення соціальної складової - депутат

Казна та Політика
231
Проект державного бюджету на 2013 рік повернутий до Кабінету міністрів України для підвищення соціальної складової цього документа. Про це заявив народний депутат, перший заступник голови Бюджетного комітету Владислав Лук'янов. "... Ми вважаємо, що необхідно підвищити соціальну складову, необхідно підвищити фінансування вугільної промисловості, необхідно врахувати ситуацію з місцевими бюджетами, необхідно більш ретельно подивитися охорону здоров'я. З усіма зауваженнями бюджет був повернутий на доопрацювання в Кабінет міністрів", - сказав депутат.
За його словами, рішення про повернення документа було ухвалене керівництвом Верховної Ради та керівництвом Бюджетного комітету.
Як повідомлялося, голова Верховної Ради України Володимир Литвин у суботу, 15 вересня, повернув уряду на доопрацювання проект державного бюджету на 2013 рік.
Кабінет міністрів України 12 вересня затвердив проект закону України "Про Державний бюджет на 2013 рік", виходячи з прогнозного зростання ВВП на рівні 4,5%. Проект бюджету-2013 розрахований виходячи із затверджених урядом ще в 2011 році макропоказників, зокрема: зростання ВВП - 4,5%, показник номінального ВВП - 1,688 трлн грн, інфляція - 5,9%.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас