За новими iPhone5 чергу займають за тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За новими iPhone5 чергу займають за тиждень

761
Користувачі, які бажають у числі перших купити новий смартфон Apple iPhone 5, продажі якого почнуться тільки в п'ятницю, 21 вересня, вже організували чергу біля флагманського магазину Apple Store в Нью-Йорку, повідомив сайт Cnet. За даними видання, перші клієнти з'явилися перед магазином Apple Store на П'ятій авеню в Нью-Йорку ще в п'ятницю, тобто за тиждень до початку продажів iPhone 5.
Подібне явище не рідкість: запуск кожного нового продукту Apple супроводжується подібними чергами. Як відзначає Cnet, серед тих, хто очікує, не так багато фанатів марки. Хтось хоче потрапити у випуски новин, інші розраховують продати своє місце напередодні початку продажів новинки. Відомі випадки, коли за перше місце в черзі такі люди отримували близько 1 тисячі доларів.
Apple представила iPhone нового покоління на минулому тижні. Як і очікувалося, апарат був перероблений, в порівнянні з двома попередніми моделями пристрою. Смартфон отримав екран зі збільшеною до чотирьох дюймів діагоналлю, монолітний металевий корпус і підтримку LTE-мереж. У США iPhone 5 буде коштувати 199-399 доларів залежно від обсягу пам'яті і за умови укладення дворічного контракту з оператором. Крім того, будуть доступні модифікації без прив'язки до оператора за 649-849 доларів, однак поки невідомо, чи з'являться ці моделі одночасно з початком продажів iPhone, чи через деякий час.
Apple почала приймати попередні замовлення на пристрій в минулу п'ятницю, а в продаж він надійде 21 вересня. Першими купити новий смартфон зможуть жителі США, Франції, Німеччини, Великобританії та ще п'яти країн. Менш ніж через дві години після початку прийому попередніх замовлень в США користувачі забронювали всі доступні пристрої. Після цього час доставки смартфона було збільшено до двох тижнів. Хоча iPhone 5 і не приніс значущих інновацій, аналітики вважають, що Apple зможе продати 7-10 мільйонів нових смартфонів протягом перших десяти днів після його світового дебюту, що стане можливим завдяки агресивному плану запуску пристрою.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас