Цього року між Україною і США буде "Відкрите небо" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього року між Україною і США буде "Відкрите небо"

594
Віце-прем'єр-міністр інфраструктури України Борис Колесников не відкинув можливості, що угода "Відкрите небо" між Україною і США може бути підписана вже в поточному році.
Таку думку він висловив після переговорів з керівництвом Міністерства транспорту США і компанії Boeing у Вашингтоні в суботу.
"Найголовніша тема переговорів - це авіація. Я вважаю, що ми будемо дуже близькі до "Відкритого неба" зі США, і що вже цього року ми підпишемо "Відкрите небо", - сказав віце-прем'єр на брифінгу після переговорів .
Таким чином, пояснив Б.Колесников, українські компанії повернуть собі право здійснювати авіаперевезення, яке вони втратили в 2005 році.
"Тобто українські компанії зможуть літати в будь-яке місто США без обмежень, як відповідно будь-які американські компанії зможуть літати в будь-яке місто України", - додав він.
Віце-прем'єр також зазначив, що зустрічі з колегами з Міністерства транспорту США, представниками федеральних авіаційної і залізничної служб були дуже корисними для української сторони. "Зустрічі були дуже ефективними, американський досвід безцінний, адже це провідна економіка світу", - зазначив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас