На гостьовий будиночок у карпатській резиденції Януковича піде 24 млн грн з бюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На гостьовий будиночок у карпатській резиденції Януковича піде 24 млн грн з бюджету

1557
На будівництво корпусу для супроводжуючих осіб в президентській резиденції "Синьогора" в Івано-Франківській області виділять з бюджету 24 млн грн.
Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".
Підрядником за безтендерною процедурою була обрана організація ТОВ "УНР ПІБ". Вартість угоди, кошти на яку виділять з бюджету, становить 23 млн. 796 тис. 743 грн.
Будівництво буде проходити з вересня по грудень 2012 року в селі Гута Івано-Франківської області, на території якого розташована резиденція.
В обґрунтуванні закупівлі зазначається, що тендер оголошений за дорученням уряду і для реалізації державних програм, передбачених для будівництва, реконструкції, проведення проектних і ремонтних робіт на пріоритетних об'єктах державного та регіонального значення, які перебувають у незадовільному стані та потребують невідкладного проведення зазначених робіт та придбання обладнання.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київська облрада 31 липня віддала 30 000 га лісу Дніпровсько-Тетерівського лісгоспу біля селища Сухолуччя в Київській області в довгострокове користування терміном на 49 років "Товариству мисливців і рибалок "Кедр", яке пов'язують з Президентом Віктором Януковичем .
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас