Українських виборців важко здивувати - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українських виборців важко здивувати - експерт

319
Чорний піар під час поточної виборчої кампанії виявився неефективним. Про це під час прес-конференції в "Обозревателе" розповів голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко.
За його словами, елементи чорного піару присутні практично у всіх регіонах України, "але це проблема всіх виборів - і президентських, і парламентських". Разом з тим Черненко зауважив, що український виборець має "стійкий імунітет" до чорного піару. "У нас кожні два роки відбуваються вибори, під час цих виборів чого тільки не писали і не говорили - і правдивого, і неправдивого, - що людей вже важко чимось здивувати".
Таким чином, технологія чорного піару сьогодні не працює - "точно так само, як технологія двійників", - резюмував голова КВУ.
На думку Черненка, все це свідчить про "кризу жанру" політтехнологів. "Вони не можуть запропонувати щось нормальне, змістовну кампанію - вони знову повертаються до примітивних технологій, хоча досвід попередніх виборів показує, що вони не працюють".
Нагадаємо, раніше голова КВУ визнав за Юлією Тимошенко право на голосування, оцінив новий спосіб жеребкування, розповів про виборчі "секти" і закликав карати кандидатів, які опускаються до підкупу виборців, тюремним ув'язненням.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас