Чиновники продовжили дію найнижчого тарифу на електроенергію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновники продовжили дію найнижчого тарифу на електроенергію

Енергетика
961
Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики, на час опалювального періоду збільшила з 1,8 тис. кВт-год до 3,6 тис. кВт-год місячний обсяг споживання електроенергії для категорій населення, яке проживає в будинках, обладнаних електроопалювальними установками, а також не газифікованих багатоквартирних будинках без централізованого теплопостачання.
Про це повідомила прес-служба НКРЕ.
"Таким чином комісією ухвалено рішення в опалювальний період продовжити дію найнижчого тарифу на електроенергію для вказаних груп споживачів за обсяг споживання до 3,6 тис. кВт-год на місяць, який застосовувався до цих пір тільки на обсяги до 1,8 тис. кВт-год на місяць", - йдеться в повідомленні.
У НКРЕ відзначили, що оплата обсягів споживання електроенергії до 3,6 тис. кВт-год на місяць згаданими категоріями споживачів, як і раніше, буде здійснюватися за тарифом 21,54 коп. за 1 кВт-год (з ПДВ). Крім того, для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу тариф теж залишається 21,54 коп. за 1 кВт-год (з ПДВ) незалежно від обсягів споживання.
Рішення ухвалено з метою додаткового захисту соціально вразливих верств населення.
Нагадаємо, що з 1 травня 2012 р. в Україні діють нові тарифи на електроенергію, зокрема, впроваджена диференціація за обсягами споживання електроенергії.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас