Складено рейтинг найнеприємніших витрат під час відпустки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Складено рейтинг найнеприємніших витрат під час відпустки

1663
У трійку лідерів рейтингу неприємних витрат увійшли зняття готівки з банківської картки, оплата організованих екскурсій і доступу в Інтернет у готелях.
Деякі готельні мережі вже відмовляються від цих непопулярних практик. До прикладу, минулого тижня Accor group, що володіє готельними брендами Sofitel, Novotel і Ibis, заявив, що відтепер для гостей кабельний Інтернет і Wi-Fi безкоштовні, в тому числі і в номерах. Опитування Skyscanner показало, що це нововведення дійсно буде дуже суттєвим плюсом готелів в очах мандрівників.
На другому місці опинилися організовані екскурсії. На думку туристів, зазвичай такого роду поїздки і піші прогулянки з гідами надто розрекламовані і занадто дорого коштують, абсолютно не виправдовуючи свою ціну.
Проте найгірше туристи ставляться до необхідності знімати готівку в банкоматах за кордоном і виплачувати при цьому комісію, яка доходить до 3%. Такі витрати багатьох примушують відчувати себе дуже некомфортно.
Показали опитування і приємні новини. Наприклад, 99% британців дуже задоволені, що пінта пива коштує на курортах не дорожче, ніж в їхній рідній країні.
Топ-10 неприємних відпускних витрат європейців:
1. Комісія за зняття готівки в банкоматах за кордоном - 19%
2. Організовані тури та екскурсії - 17%
3. Плата за бездротовий доступ в Інтернет - 13%
4. Таксі - 9%
5. Списання грошей з рахунку кредитної картки - 8%
6. Плата за шезлонги на пляжі - 8%
7. Видатки на товари в магазинах duty-free - 4%
8. Тариф на пізній виїзд з готелю - 4%
9. Купівля бутильованої води - 3%
10. Чайові в барах і ресторанах - 3%
Нагадаємо, впродовж відпустки четверо з десяти британців заходять в соціальні мережі принаймні раз на день, за даними дослідження T-Mobile.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас