В Держземагентстві обіцяють, що кадастр землі запрацює з 2013 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Держземагентстві обіцяють, що кадастр землі запрацює з 2013 року

337
Законом передбачено, що з 1 січня 2013 року кожна людина зможе за допомогою звичайного браузера без якихось програмних спеціальних засобів вийти на офіційний сайт Держземагентства і прочитати базову кадастрову інформацію.
Про це сказав заступник голови Держземагентства Євген Бердніков на брифінгу у п'ятницю під час "гарячої" урядової лінії в Кабміні.
"Тому завдання найближчого часу - систематизувати всю інформацію, яка була накопичена протягом останніх років, і не тільки останніх, і яка є актуальною, систематизувати її в електронному вигляді і внести в єдину геоінформаційну систему", - зазначив посадовець.
Він підкреслив, що без цього кадастр не запрацює. "Кадастр, маючи навіть найкращу оболонку, найкращі технічні засоби свого функціонування, без своєї головної частини - інформаційного наповнення - так і залишиться оболонкою", - акцентував представник відомства.
Отже, головні зусилля Держземагентства будуть покладені на те, щоб систематизувати дуже розрізнену інформацію. Потрібна велика, копітка робота з архівними матеріалами, аби всю цю інформацію зібрати і розмістити у Державному земельному кадастрі, підсумував Бердніков.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас