Українських розробників не пустили у Windows Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українських розробників не пустили у Windows Store

3064
Компанія Microsoft в офіційному блозі назвала список країн, розробники з яких можуть розміщувати свої додатки в магазині програм Windows Store для Windows 8. Україна не потрапила в цей список країн.
До списку софтверного гіганта увійшли 120 країн і територій. З країн колишнього СРСР в нього потрапили лише Латвія, Литва, Росія та Естонія. У майбутньому перелік може бути розширений, але конкретних строків для цього Microsoft не називає.
Для індивідуальних розробників річна підписка буде коштувати $49, а для компаній – $99.
В магазині Windows Store розміщуються додатки для середовища Metro. Він був відкритий для користувачів 29 лютого 2012р. – в день виходу Consumer Preview, другої за рахунком попередньої версії Windows 8.
Купувати додатки в магазині від Microsoft зможуть жителі більш ніж в 200 країн, включаючи Росію, Україну і Білорусь, причому сплачувати за програми можна буде в національній валюті, тобто в гривнях.
Нагадаємо, що операційна система Windows 8 буде представлена 26 жовтня 2012 року. За рахунок підтримки двох процесорних архітектур (x86 і ARM) система буде працювати як на персональних комп’ютерах і ноутбуках, так і на планшетах. Версія для планшетів буде називатися Windows RT.
За матеріалами:
watcher
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас