Працівникам Нацбанку будуть видавати службове житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівникам Нацбанку будуть видавати службове житло

Казна та Політика
1114
Кабінет міністрів України своєю постановою №851 від 12 вересня 2012 року розшириться перелік категорій працівників, яким можуть надаватися службові житлові приміщення.
Про це йдеться у тексті постанови, розміщеної на урядовому порталі. Перелік категорій працівників, яким може бути надано службове житло, доповнений працівниками Національного банку.
Також на службове житло можуть претендувати працівники Конституційного Суду України - керівники структурних підрозділів, їх заступники, головні консультанти, головні спеціалісти секретаріату, радник голови, наукові консультанти та помічники суддів; працівники апарату судів загальної юрисдикції, Державної судової адміністрації та її територіальних управлінь, Національної школи суддів, секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів і її члени на час виконання ними службових обов'язків.
Згідно з документом, фонд службового житла формується з новозбудованого житла, звільнених житлових приміщень або квартир, придбаних у фізичних або юридичних осіб за рахунок власних коштів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас