Nissan відкликає 51 тис. автомобілів через проблемне кермо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan відкликає 51 тис. автомобілів через проблемне кермо

958
Nissan Motor відкликає 51 тисячу автомобілів у різних країнах світу через проблеми в системі рульового управління, повідомляє фінський державний телеканал YLE з посиланням на представника компанії.
Відзначається, що відкликанню з продажу підлягатимуть моделі кросоверів Qashqai, Qashqai+2 а також мікроавтобуси Nissan NV200. Представник компанії сказав, що ймовірно, як мінімум на 600 машинах буде потрібно замінити рульове управління повністю. Повідомляється, що машини, які планується вилучити з обороту, були продані в країнах Європи, Африки, Латинської Америки і Карибського басейну.
Проблеми з рульовим управлінням в машинах Nissan були виявлені в серпні цього року, під час тест-драйву, проведеного за участю журналістів YLE. Тоді представники автовиробника відзначили, що технічні неполадки стали наслідком помилок, допущених під час перепланування на одному із заводів-субпідрядчиків японської компанії.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що Nissan сподівається збільшити продажі до 10 трлн ієн ($123 млрд), проте в компанії зазначають, що виручка багато в чому буде залежати від курсу національної валюти.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас