Київські гіпермаркети інвестують в покупця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські гіпермаркети інвестують в покупця

2577
8 вересня відкрився перший гіпермаркет торгової мережі NOVUS, який диктуватиме європейські стандарти торгівлі в столиці України. Головне правило магазинів мережі NOVUS говорить: "У першу чергу - покупець". Саме тому мережа магазинів NOVUS є одним з найуспішніших інвестиційних проектів в Україні. На українському ринку перший супермаркет NOVUS з'явився в 2008 році, і, незважаючи на фінансову кризу, впевнено завоював довіру покупців. За чотири роки свого існування компанія "Новус Україна" відкрила 19 магазинів NOVUS загальною торговою площею понад 53 000 квадратних метрів. Мережа представлена в Києві, Черкасах, Рівному, Тернополі та Севастополі.
Команда NOVUS пишається тим, що створює магазини нових стандартів. Інфраструктура Києва постійно покращується, зростають вимоги городян до якості життя і до простору, що їх оточує. Тому на ринку торгових і продовольчих товарів лідерство належить тим, хто піклується про головну цінність суспільства - людину. Про її здоров'я, комфорт, достаток в родині.
"Наш гіпермаркет демонструє головну ідею NOVUS - ми інвестуємо в покупця. В його здоров'я, комфорт, в економію його часу і задоволення від відвідування магазину. Ми ламаємо поширену думку про те, що якщо в магазині чисто і красиво, значить там дорого. Наші магазини комфортні, красиві, високотехнологічні, але ціни підходять для всіх категорій населення. Цим ми і виділяємося на ринку", - зазначив генеральний директор ТОВ "Новус Україна" Ігор Ланда.
Саме в магазинах NOVUS покупець може відчути турботу про себе. NOVUS забезпечує якісні та свіжі продукти на прилавках, завдяки суворому контролю постачальників і поставленій сировині, впровадженню європейських стандартів якості (високі санітарно-гігієнічні вимоги відповідно до норм ЄС, чистота в підсобних приміщеннях, відповідність необхідним умовам температурних режимів, зберігання продуктів), першочерговому увазі до розвитку власного виробництва.
У першому гіпермаркеті NOVUS це м'ясні та рибні цехи, кулінарія, випічка, виробництво солодощів і тортів. Власна кулінарія в NOVUS - завжди свіжа і смачна! Свіжа, тому що щодня після 20:00 вся кулінарія розпродається зі знижкою 40%. А вранці готується свіжий асортимент. Смачна, тому що в NOVUS більшість рецептів - домашні, а кулінари - майстри своєї справи. В NOVUS унікальний асортимент хліба! Тут працюють власні пекарні з новітнім обладнанням. Тому хліб завжди гарячий, а рецепти - унікальні. Європейська філософія свободи гіпермаркету NOVUS дозволяє звільнити жінку від виснажливого ​​багатогодинного готування їжі. А вартість кожної страви завдяки масовому виробництву виявляється нижчою, ніж при домашньому приготуванні. Тепер Ви можете присвячувати час сім'ї, а не готуванню!
Комфортне розташування, зручні заїзди і велика парковка дозволяють уникнути транспортних проблем. Не забули творці гіпермаркету і про велосипедистів, запропонувавши велодоріжку та велопарковку.
Професійне обслуговування залишає тільки приємні відчуття. Величезний асортимент з понад 40 000 найменувань продукції, дозволить знайти саме те, що потрібно кожному покупцеві. NOVUS працює в середньому ціновому сегменті. Для здійснення вигідних покупок в супермаркетах діє унікальна програма лояльності, постійні акції та спеціальні пропозиції. У гіпермаркеті працює інтернет-магазин, який дозволяє легко купувати потрібні продукти, не виходячи з дому.
NOVUS сповідує філософію свіжих, здорових і смачних продуктів. А така стратегія не можлива без відповідального ставлення до нашої планети. Тому в супермаркетах NOVUS використовуються екологічно чисті пакети, які не забруднюють природу і не викликають парниковий ефект. Крім того, в магазині велику увагу приділено продуктам органічного землеробства та фермерських господарств. Якщо Ви піклуєтеся про своє здоров'я, настрої, цінуєте свій час і гроші - приходьте в перший український гіпермаркет NOVUS на проспекті Миколи Бажана, 8 (станція метро "Осокорки").
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас