Швидкісний електропоїзд Hyundai здійснив пробний рейс за маршрутом Київ-Дніпропетровськ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швидкісний електропоїзд Hyundai здійснив пробний рейс за маршрутом Київ-Дніпропетровськ

624
Держпідприємство "Придніпровська залізниця" (ПЗ, Дніпропетровськ) 11 вересня 2012 року провело пробний рейс швидкісного пасажирського електропоїзда виробництва Hyundai Rotem за маршрутом Київ-Дніпропетровськ-Київ, повідомила прес-служба Придніпровської залізниці.
Пробний рейс здійснений з метою визначення часу в дорозі, перевірки динаміки електропоїзда, його взаємодії з колією і контактною електромережею, щоб за необхідності відкоригувати перед запуском в постійну експлуатацію.
Поїзд, зокрема, пройшов від станції П'ятихатки-Стикова в Дніпропетровськ, де завершуються роботи з підготовки цієї ділянки до введення швидкісного пасажирського руху.
На даний час на ділянці виконані роботи на суму 77,545 млн грн. Зокрема, модернізовано 16,4 км колії, середнім ремонтом відремонтовано 7,5 км шляху, комплексно-оздоровчим - 6,6 км. Виправно-підбивно-рихтувальними машинами пройдено 91,8 км шляху.
На станціях П'ятихатки-Стикова, Верхньодніпровськ, Сухачівка, Діївка, Баглей 13 стрілочних переводів замінено новими на залізобетонних брусах. Виконано середній ремонт 11 комплектів стрілочних переводів на станціях Горяїнов, Сухачівка, Баглей, Дніпродзержинськ-Пасажирський, Верхньодніпровськ, Воскобійня і Верхівцеве, низку робіт із ремонту кабелю і засобів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу, а також фарбувальні роботи.
Проведена ревізія і регулювання 137,3 км контактної підвіски із заміною дефектних елементів, переобладнання контактних мереж у восьми кривих ділянках колії, 54 ізолятори замінені на полімерні, встановлено 90 опор контактної мережі та анкерів.
До потрібних габаритів приведені платформи на перегонах Верхньодніпровськ - Воскобійня, Діївка - Сухачівка, Горяїнов - Діївка та ін.
Всього на роботи з підготовки ділянки Дніпропетровськ - П'ятихатки до руху швидкісних поїздів буде спрямовано 113,155 млн грн.
Рух швидкісних поїздів за маршрутом Київ-Дніпропетровськ і назад планується відкрити з 1 жовтня 2012 року.
Придніпровська залізниця обслуговує Дніпропетровську і Запорізьку області, АРК та окремі райони ще п'яти областей України. До її складу входять чотири дирекції залізничних перевезень. Перевізна робота виконується 244 станціями, з них чотири - сортувальники, сім пасажирських, 67 вантажних, 19 дільничних.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас