Ціни на бензин будуть тримати до виборів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на бензин будуть тримати до виборів

675
Експертно-аналітична група (ЕАГ) з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості при Кабінеті міністрів України ухвалила рішення про збереження поточних цін на бензин і дизпаливо в Україні як мінімум до листопада 2012 року.
"Учасники ЕАГ ухвалили консолідоване рішення про те, що всі учасники ринку зберігають як мінімум до листопада 2012 року ціни на паливо в мережах на тому рівні, який зафіксований станом на 10 вересня 2012 року", - йдеться у прес-релізі за підсумками засідання ЕАГ, що пройшло в Міненерговугілля в понеділок.
Згідно з ним, учасники засідання розглянули цінову ситуацію на ринку нафтопродуктів і його ресурсне наповнення та відзначили, що вона залишається стабільною, конкурентоспроможною і прогнозованою.
"Ринок працює в звичайному режимі. Весь необхідний попит на паливо задоволено в повному обсязі", - наголошується в документі. Як повідомлялося, на минулому тижні після кількох місяців стабільності бензин і дизпаливо в провідних мережах АЗС подорожчали в середньому на 0,15-0,2 грн за літр, або приблизно до 2%.
За словами учасників ринку, причинами зростання цін стали короткостроковий стрибок курсу долара і євро відносно гривні, а також подорожчання нафти на світовому ринку з початку липня.
Парламентські вибори в Україні пройдуть 28 жовтня цього року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас