Кабмін запропонує ВР проект держбюджету 17 вересня - Акімова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін запропонує ВР проект держбюджету 17 вересня - Акімова

Казна та Політика
177
Уряд України до 17 вересня повинен запропонувати парламенту проект державного бюджету на 2013 рік.
Про це повідомила 10 вересня в Донецьку на прес-конференції перший заступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова.
"Зараз уряд перед тим, як запропонувати проект бюджету в парламент, а я знаю, що це має відбутися до 17 вересня, зробить оновлення макроекономічного прогнозу. Разом з появою бюджету, природно, з'являться і нові макроекономічні прогнози", - сказала І.Акімова. При цьому вона зазначила, що поки рано озвучувати якісь показники, пов'язані з формуванням бюджету на наступний рік, "зараз випереджати ситуацію і озвучувати якісь цифри, напевно, було б неправильно".
І.Акімова додала, що макроекономічні прогнози нам дають "наші міжнародні партнери, Світовий банк і Міжнародний валютний фонд". За її словами, "рівень інфляції прогнозується десь у проміжку між 4,5 - 5,5% на цей рік і 5 -7% на наступний рік".
"Тобто, ви бачите, що цифри вельми і вельми пристойні, враховуючи непросту макроекономічну ситуацію за межами України. Я вважаю, що в рамках цих показників і буде сформований макроекономічний прогноз", - підсумувала І.Акімова.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас