Samsung перевіряють на чесність на його батьківщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung перевіряють на чесність на його батьківщині

Кримінал
714
Комісія з чесної торгівлі (FTC) розглядає скаргу Apple, яка заявила, що корейська компанія використовує свою домінуючу позицію на ринку бездротових технологій в спробі послабити конкурентів.
Такий черговий етап патентної війни, яку Apple і Samsung ведуть в десяти країнах. Корейці використовували патенти на бездротові технології як доказ, що вказує на неправомірні дії Apple під час найгучнішого судового розгляду, що закінчився минулого місяця перемогою "яблучної" компанії.
Бумеранг повертається: Samsung спочатку оштрафували на $1,05 млрд, а тепер можуть знову засудити - за ті самі патенти. Подібне розслідування ведеться не тільки в Кореї. Європейський союз теж підозрює, що Samsung судиться за технологію, щоб видавити конкурентів з ринку.
Керівництво компанії протестує. В Samsung впевнені, що ліцензії всім виробникам устаткування на базі корейських технологій видаються без зволікання, якщо правила не порушуються. Але порушуються вони, на жаль, часто. Тому компанії і доводиться захищати свої права в суді.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас