Integrites захистила інтереси провідного українського аграрного холдингу в арбітражі GAFTA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites захистила інтереси провідного українського аграрного холдингу в арбітражі GAFTA

313
Міжнародна юридична фірма Integrites успішно представила інтереси крупного українського аграрного холдингу з питань вирішення арбітражного спору GAFTA.
В рамках проекту, МЮФ Integrites успішно захистила інтереси клієнта в спорі з транснаціональною сировиною компанією зі штаб квартирою в Швейцарії. Спір на суму біля 3 млн. дол. США виник внаслідок неможливості здійснення експертної поставки, яке було спричинено забороною експорту зерна з України, який був офіційно введений в жовтні 2010 року. Арбітражний процес був ускладнений питаннями про юрисдикційні повноваження форуму, через наявність зобов’язань третіх осіб у зв’язку з арбітражною угодою.
В ході арбітражу спеціалісти МЮФ Integrites довели перед GAFTA відсутність порушень контракту з боку українського експортера і спір був успішно вирішений на користь клієнта.
Юридичний супровід арбітражу здійснювався під керівництвом радника практики міжнародного арбітражу Максима Кодунова, за участю старшого юриста Юрия Корчева.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас